ÉRDEKES OLDAL FELNŐTTEKNEK
ÉRDEKES OLDAL FELNŐTTEKNEK

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
NAPTÁRAM
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
     
MENŰSOROM
     
ÖSZTÖNÜNK VILÁGA
     
SZERELMI ÉLETÜNK
     
VIDEÓK, FILMEK
     
ZENE FÜLEIDNEK
     
SZIMBÓLUMOK IGAZSÁGA
     
PIROSKA VOJTEK
     
NAGY GÁBOR
     
ÖNGYÓGYÍTÁS
     
HARC AZ ÉLETÉRT
     
MAGYAR VIRTUS
     
BEMUTATKOZOK

 

Állandóan változó világunkban azt hiszem, az egyik legszebb sorsfeladat, megfelelni az állandó kihívásoknak.Kalandot keresni az életben nagy kockázat. de a semmittevés is egy halálos ítélettel felérő extravagancia.

 

Sohasem bízom magam más emberek ítéletére, bízok az Univerzum Törvényben, ami akár lehet Isteni ítélet is.

 

Éjszaka, amikor feltekintek a csillagos Égre, eszembe jut, a sok milliárdnyi csillag láttán, ez mind, mind más energia, mégis eggyé képesek válni, egy törvény szerint működni, ez a TERMÉSZET. Szerintem a világ úgyvan megalkotva,hogy értelmet nyerjen az élet mint az öröklét egyik formája. Talán sohasem fogja megtudni az ember, sem más élőlény Univerzum szerte, hányadik NAGY BUMM korában él, s ez így igazságos.  

Sikerült olyan szintre fejleszteni Anygaltudatomat, (MANASZ), hogy intuícióimra bármikor bátran rábízom magam. Tanácsot adni másoknak kéretlenül, nem csak butaság, hanem a szuverenitásának a megsértése is, ezért nem hibáztatok senkit, ha azt mondja rám, érzelem nélküli hallgatag ember vagyok.Szerelemről és a Házasságról az a véleményem, értelme csak akkor van, ha mellette él a Szabadság, mint az ember egyik alapvető életfeltétele. 

http://www.youtube.com/watch?v=dgu5sUcqbfQ&NR=1&feature=fvwp

 

a világ legszebb száma, a világ legszebb énekes nőjétől, Laona Lewis. Run.

 

 

 

Balázs Sándor József

okl. Objektív Asztrológus

9142 Rábapatona.

 

 

 

 

 

Radix Dombormű Rábapatona,  Radix :sajátom, bolygóimmal.

Tigris évében születtem, nyugati napjegyem a de ragaszkodok a Világhoroszkópban jelölt napjegyemhez, (farkas)  igyekszem megvédeni tulajdonomat, mintahogy szeretteimét is.

itt élek:   

Van más több weblapom:  

//okda.gportal.hu/

http://tortenetek-historiak.eliveport.com/

http://malabar.ewk.hu/

http://jupika2009-analitika.blogspot.com/2010/02/en-sajat-magam.html

Használd ki Nyereményoldalam adta lehetőségeket:

http://okda2012.nyeremenyajanlata.hu/jatekszabaly 


 


 


                

     
MÚLÓ IDŐ
     
LÁTHATOD
Indulás: 2011-02-09
     
SZÜLETÉSNAPOK .
     
ANALITIKA
     
ÉLETEK-EMBEREK
     
*MITOLÓGIA*
     
DALSZÖVEGEK
     
HUMORFESZTIVÁL
     
ÁRVÍZ 2013
     

 

"MINDEN ÚT A BOLDOGSÁGHOZ VEZET, CSAK TUDNI KELL FELISMERNI A CÉLT"http://beilladi.qwqw.hu/   

 


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!